Step-Booty

Een Step-Booty work-out is laagdrempelig door de verschillende niveaus die worden aangereikt. Zo kan iedereen meedoen en succes ervaren.

IS STEP-BOOTY IETS VOOR MIJ?

ClubJoy Step is geschikt voor iedereen die doelgericht wil werken aan een sterk en fit lichaam. Door gebruik te maken van een step, worden de bil- en beenspieren extra aan het werk gezet. Een ClubJoy Step work-out is laagdrempelig door de verschillende niveaus die worden aangereikt. Zo kan iedereen meedoen en succes ervaren.  Je werkt aan je eigen doelstelling. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid en figuur.


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN STEP-BOOTY LES?

Verschillende muziekstijlen wisselen elkaar in een vlot tempo af. De oefeningen zijn zodanig opgebouwd, dat ze goed te volgen zijn. Tijdens de warming-up leer je hoe je veilig beweegt met een step als instrument. Eenmaal gewend en opgewarmd zorgen de combinaties van arm- en beenbewegingen voor een coördinatieve uitdaging. Enkele snelle bewegingen en sprongtechnieken brengen jouw hartslag snel omhoog. Je bil- en beenspieren staan in brand en het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je om op jouw eigen niveau te trainen en tovert een glimlach op jouw gezicht. Je verlaat de les vol nieuwe energie en met een heerlijke burn in de benen en billen.


WAT MAAKT EEN CLUB-POWER LES ZO BIJZONDER?

Krachttraining wordt toegankelijk dankzij ClubJoy Power. De tijd dat je met een trainingsschema doelloos door de fitnesszaal wandelde is voorbij. Een ClubJoy Power les is een complete full body workout, dus je weet zeker dat je jouw lijf optimaal traint. Een deskundige coach zorgt ervoor dat jij het maximale uit jou training haalt, dat je veilig traint én dat jij met een voldaan gevoel de trainingszaal verlaat. De workout en de muziek vallen samen en geven jouw training de ultieme beleving. Een workout heeft nog nooit zoveel energie gegeven! Je ziet je lichaam veranderen en je voelt je fitter dan ooit. De workout is bovendien geschikt voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau.

VOORDELENSTEP-BOOTY

  • Afwisselend en uitdagend door verschillende thema’s en bewegingsvormen.
  • Simpel, effectief en vooral FUN.
  • Eenvoudig qua opbouw en door het aanbieden van opties geschikt voor iedereen.
  • De muziek en coach zorgen voor inspiratie, en motivatie.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Zet vandaag jouw eerste stap naar een betere conditie!

Klik hieronder om het uit te proberen.