Spinning

Als jij wilt werken aan een topconditie, dan is deze les bedoeld voor jou!

IS SPINNING IETS VOOR MIJ?

Spinning is meer dan een random indoor cycling les. Het lesprogramma is met veel zorg en toewijding voor jou samengesteld volgens de nieuwste trainingsinzichten. Een uur lang neemt een topinstructeur jou mee langs hoge bergtoppen en maak je snelle afdalingen. Dit alles valt samen met een geweldige beleving waarbij het trainingsgevoel naar een nog hoger niveau wordt getild, dankzij de inspirerende klanken van de muziek. Op het moment dat de instructeur jou vraagt om alles te geven, is de muziek daar om jou mee te nemen en op te tillen naar een hoger niveau. Wat jouw doelstelling ook is, waar je ook vandaan komt, of je nu ervaring hebt of voor de eerste keer op de bike stapt, deze rit maakt jou sterker en fitter.  Als jij wilt werken aan een topconditie, dan is deze les bedoeld voor jou!


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN SPINNING LES?

Spinning staat garant voor een innovatieve indoor cycling les, ontworpen naar de meest recente wetenschappelijke inzichten op gebied van groepstraining. De trainingsinhoud zit wel goed, over alle eigenschappen van training is nagedacht. De groepsdynamiek, een topcoach en de zintuigprikkelende muziek zorgt ervoor dat jij je een uur lang onoverwinnelijk voelt en volledig op je doel afgaat. Alles valt samen tijdens deze training. Je wordt gemotiveerd om net die extra stap richting dat fitte lichaam te zetten. Deze workout geeft jou zowel op mentaal als fysiek vlak een energy boost en laat je versteld staan van jouw eigen kunnen!


WAT MAAKT EEN SPINNING LES ZO BIJZONDER?

We zijn er allemaal mee opgegroeid en hebben het al heel jong geleerd: fietsen! Hoe bijzonder kan een indoor cycling les dan zijn? Wat Spinning bijzonder maakt is de perfecte balans tussen enerzijds de best denkbare kwaliteit op het gebied van trainingsinhoud en anderzijds een optimale experience! De beleving tilt je op naar een hoger niveau en stelt je in staat om barrières te doorbreken. Een avondje sportschool wordt geen opgave meer, je gaat ernaar uitkijken.

VOORDELEN SPINNING

  • Spinning is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of fitheidsniveau.
  • Op en top beleving en motivatie dankzij teamdynamiek, meeslepende muziek en een topcoach.
  • Snel resultaat haalbaar dankzij een hoge vetverbranding. Pas op voor strakke billen, benen en een platte buik!
  • Je werkt aan een fitter lichaam en een topconditie.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Let's spin around!

Klik hieronder om het uit te proberen.