Pilates

Bij Pilates werk je de gehele les met een sterke power house.

IS PILATES IETS VOOR MIJ?

Pilates is uitermate geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een goede lichaamshouding, een sterke core en een verbeterde balans en flexibiliteit. Deze laagdrempelige vorm van bewegen heeft opties voor alle niveaus en is bovendien perfect om de buik, billen en benen te shapen. Pilates is geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, ongeacht het fitheidsniveau.


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN PILATES LES?

Bij Pilates werk je de gehele les met een sterke power house. Je vormt een korset van basisspanning rondom je bekken, heupen, buik, rug en schouders, waardoor je de kracht en stabiliteit creëert om alle oefeningen veilig uit te voeren. De dieper liggende stabilisatiespieren worden aan het werk gezet als je de buik, billen, benen en rug traint. Door de les heen wordt je voortdurend herinnerd aan de juiste basishouding om veilig en effectief te kunnen bewegen. De les wordt afgesloten met een korte ontspanning.VOORDELEN PILATES

  • Je leert veilig en effectief te werken vanuit een stabiele kern.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Veel focus op stabilisatie en versteviging van buik, rug en billen.
  • Eenvoudig en dus voor iedereen geschikt.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Maak vandaag jouw eerste stap!

Klik hieronder om het uit te proberen.