Grit Strength

De korte sessies van intervaltraining op een hoge intensiteit zorgen voor een fantastische full body work-out.

IS GRIT IETS VOOR MIJ?

Grit is geschikt voor iedereen die snel superfit wil worden. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint, je kiest zelf hoeveel gewicht je op de barbell plaatst. Dat maakt Grit geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. Het enige wat je nodig hebt, is de wil om hard te werken. Jouw coach zorgt er verder voor dat je op een veilige en verantwoorde manier jouw persoonlijke grenzen kunt opzoeken en overstijgen.


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN GRIT?

Grit kent een vaste opbouw. In de vlotte warming-up maak je vooral gebruik van je eigen lichaamsgewicht. Vervolgens pak je de barbell erbij. Je hartslag zal snel stijgen. Je maakt zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo en drijft jezelf tot het uiterste, met behoud van een goede techniek. Na het uitputten van de spieren is het tijd om het atletische vermogen uit te dagen en de hartslag iets te laten dalen. Dit geeft jou de boost om af te kunnen sluiten met een power peak. Moe, maar zeer voldaan verlaat je het strijdveld als overwinnaar. De dagen na de training voel je de hernieuwde energie van een fitter en sterker lichaam.VOORDELENGRIT

  • Stoere en opzwepende muziek.
  • Je bepaalt zelf de intensiteit van de training.
  • Zeer snel resultaat door de hoge intensiteit en impact.
  • Optimale inspiratie, persoonlijke aandacht en motivatie door een gedreven coach.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Maak vandaag jouw eerste stap!

Klik hieronder om het uit te proberen.