Cycle-Power

Cycle-Power kracht en conditie in één workout!

IS CYCLE-POWER IETS VOOR MIJ?

Droom jij ervan om een sterk en atletisch lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten? Dan is Cycle-Power zeker geschikt voor jou! Cycle-Power is een workout die kracht en conditie samen brengt. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen. Een volledig uitgebalanceerde kracht- en conditietraining, waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell, losse gewichten en een step, wordt gedoceerd door een topcoach. Zo weet jij zeker dat je vakkundig en veilig door de training wordt geleid. De motiverende muziek draagt de training en tilt jouw doorzettingsvermogen naar ongekende hoogte.


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN CLUB-POWER LES?

Tijdens een Cycle-Power wordt geen enkele spiergroep overgeslagen. Je traint het complete lichaam, waarbij steeds gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijk onderbouwde trainingstechnieken. Geen complexe routines, maar een heerlijke straight forward barbell workout is wat je mag verwachten. De spieren zullen branden, maar jij laat jezelf niet meer stoppen! De opzwepende muziek motiveert jou om door te gaan en je brengt jezelf steeds weer naar een hoger niveau.


WAT MAAKT EEN CLYCLE-POWER LES ZO BIJZONDER?

Kracht en conditietraining wordt toegankelijk dankzij Cycle-Power. De tijd dat je met een trainingsschema doelloos door de fitnesszaal wandelde is voorbij. Een Cycle-Power les is een complete full body workout, dus je weet zeker dat je jouw lijf optimaal traint. Een deskundige coach zorgt ervoor dat jij het maximale uit jou training haalt, dat je veilig traint én dat jij met een voldaan gevoel de trainingszaal verlaat. De workout en de muziek vallen samen en geven jouw training de ultieme beleving. Een workout heeft nog nooit zoveel energie gegeven! Je ziet je lichaam veranderen en je voelt je fitter dan ooit. De workout is bovendien geschikt voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau.

VOORDELEN CYCLE-POWER

  • Kracht- en conditietraining wordt toegankelijk gemaakt voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau.
  • Je traint je complete lichaam op en wordt gemotiveerd om te streven naar de beste versie van jezelf.
  • Resultaten zijn snel zichtbaar. Je lichaam wordt strakker, je wordt sterker en gaat fitter door het leven.
  • Op en top beleving en motivatie dankzij de teamdynamiek, de meeslepende muziek en een topcoach.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer power!

Klik hieronder om het uit te proberen.