CrossCircuit

Als jij wilt werken aan een topconditie voor zowel kracht als conditie, dan is deze les bedoeld voor jou!

IS CROSSCIRCUIT IETS VOOR MIJ?

Crosscircuit is meer dan een random crosstrainer. Het lesprogramma is met veel zorg en toewijding voor jou samengesteld volgens de nieuwste trainingsinzichten. In 45 minuten neemt een topinstructeur jou mee door de workout. Dit alles valt samen met een geweldige beleving waarbij het trainingsgevoel naar een nog hoger niveau wordt getild, dankzij de afwisseling van cardio- en krachttraining. Wat jouw doelstelling ook is, waar je ook vandaan komt, of je nu ervaring hebt of voor de eerste keer op de crosstrainer stapt, deze workout maakt jou sterker en fitter.  Als jij wilt werken aan een topconditie, dan is deze les bedoeld voor jou!


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN CROSSCIRCUIT?

Crosscircuit staat garant voor een innovatieve crosstrainer workout, je traint met crosstrainers en met dumbells en barbells. De trainingsinhoud zit wel goed, over alle eigenschappen van training is nagedacht. De groepsdynamiek, een topcoach en de mix van cardio en kracht zorgt ervoor dat jij je sterker voelt en volledig op je doel afgaat. Alles valt samen tijdens deze training. Je wordt gemotiveerd om net die extra stap richting dat fitte lichaam te zetten. Deze workout geeft jou zowel op mentaal als fysiek vlak een energy boost en laat je versteld staan van jouw eigen kunnen!


WAT MAAKT EEN CROSSCIRCUIT LES ZO BIJZONDER?

In de fitness zaal staan veel crosstrainers! Crosstrainers waar je samen mee aan je conditie en kracht kunt werken. Wat Crosscircuit bijzonder maakt is de perfecte balans tussen enerzijds de conditie training op de crosstrainers en anderzijds de krachttraining met de verstelbare dumbells! De beleving tilt je op naar een hoger niveau en stelt je in staat om barrières te doorbreken. Een avondje sportschool wordt geen opgave meer, je gaat ernaar uitkijken.

VOORDELEN CROSSCIRCUIT

  • CrossCircuit is geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring, leeftijd of fitheidsniveau.
  • Op en top beleving en motivatie dankzij teamdynamiek en een topcoach.
  • Korte snelle wprkout van 45 minuten!
  • Je werkt aan een fitter lichaam en een topconditie.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Sneller resultaat, energiekere workout!

Klik hieronder om het uit te proberen.