2023

Club-Yoga

Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam, daar werk je aan.

IS CLUB-YOGA IETS VOOR MIJ?

ClubJoy Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam, daar werk je aan. Een ClubJoy Yoga sessie is inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training!


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN CLUB-YOGA LES?

ClubJoy Yoga opent de deur naar een gezonder en evenwichtiger leven. Deze les reikt zoveel verder dan alleen fysieke fitheid. Je leert contact te maken met je innerlijke kracht en vergroot jouw zelfvertrouwen.

Een ClubJoy Yoga les bevat elementen uit uiteenlopende yogastromingen, waardoor iedereen wordt aangesproken en herkenning zal vinden in deze training. Of je nu juist van heel krachtige elementen houdt, of liever de zachtheid en de rust zoekt. ClubJoy Yoga is geschikt voor iedereen. Naast een volledig uitgebalanceerde training, is ClubJoy Yoga ook een ware belevenis dankzij het samenspel van beweging, ademhaling en muziek. Na deze les voel je je als herboren.


WAT MAAKT EEN CLUB-YOGA LES ZO BIJZONDER?

ClubJoy Yoga onderscheidt zich op zoveel vlakken van een klassieke yogales. De diversiteit aan stromingen, maar ook de veelzijdigheid van de training, maakt ClubJoy Yoga allesomvattend. Zowel op fysiek als mentaal vlak wordt uitgedaagd om de beste versie van jezelf te laten ontspruiten als een lotusbloem op stille wateren.

Een deskundige coach neemt jou bij de hand tijdens een zoektocht naar meer kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning. De muzikale klanken voeren je mee in een oase van rust, terwijl je op het ritme van je ademhaling van beweging naar beweging gaat. Wanneer al elementen samenvallen, ervaar je een ultiem gevoel van rust en innerlijke kracht.

VOORDELEN CLUB-YOGA

  • Je werkt aan kracht, flexibiliteit, balans en co√∂rdinatie en ervaart snel resultaat.
  • Naast fysieke fitheid krijgt ook je mentale welzijn een boost.
  • De ontspannende oefeningen bieden ook steun bij dagelijkse bezigheden en zijn altijd toepasbaar, ook buiten jouw les om.
  • Een ware belevenis dankzij de meeslepende muziek en een deskundige coach.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer balans.

Klik hieronder om het uit te proberen.