Club-Dance

In deze dans workout maak je samen de dansvloer onveilig, heb je plezier en werk je ongemerkt aan een sterker en fitter lichaam.

IS CLUB-DANCE IETS VOOR MIJ?

ClubJoy Dance Party is geschikt voor iedereen die het liefst dansend door het leven gaat en wil werken aan een goede conditie. Natuurlijk word je uitgedaagd, maar je bepaalt zelf tot welk niveau je gaat. De coach blijft je motiveren om er iedere week weer tegenaan te gaan en het beste uit jezelf te halen. ClubJoy Dance Party is geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. In deze dans workout maak je samen de dansvloer onveilig, heb je plezier en werk je ongemerkt aan een sterker en fitter lichaam.


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN EEN CLUB-DANCE LES?

Zodra je muziek hoort, gaan jouw voeten van de vloer en de handen in de lucht. Je start met een feel good warming-up en danst vervolgens van de ene dansstijl naar de andere. Stoere urban moves en intensieve house bewegingen worden opgevolgd door een uitdagende showdance en snelle drum’-n-bass passen. Je sluit de les af met een verrassende dansstijl, met ieder kwartaal een ander thema. De korte recovery zorgt voor herstel en een mooie afsluiting van de les, voordat je de dansvloer verlaat. Je danst de sterren van de hemel en voordat je het weet, is de les alweer voorbij.VOORDELEN CLUB-DANCE

  • Een verrassende dans workout dankzij variatie in muziekstijlen en dance moves.
  • Toegankelijk voor iedereen, dankzij een goede opbouw in intensiteit en moeilijkheidsgraad.
  • Je leert op een ongedwongen manier de tofste moves en maakt kennis met nieuwe dansstijlen.
  • Verbetering van je conditie, coördinatie, ritmegevoel en figuur.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Maak vandaag jouw eerste move!

Klik hieronder om het uit te proberen.