Circuit training 55+

Verschillende oefeningen doen in een leuk geschelschap! 

IS CIRCUIT 55+ IETS VOOR MIJ?

Circuit training 55+ is voor iedereen die lekker in beweging wilt komen met variërende oefeningen. Natuurlijk word je uitgedaagd, maar je bepaalt zelf tot welk niveau je gaat. De coach blijft je motiveren om er iedere week weer tegenaan te gaan en het beste uit jezelf te halen. Circuit training 55+ is geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. Door de verschillende variaties aan oefeningen train je je hele lichaam!


WAT MAG IK VERWACHTEN VAN CIRCUIT TRAINING 55+?

Je start met een warming-up en vervolgens gaan we naar de ruimte waar we de oefeningen uitvoeren. De oefeningen variëren van conditionele oefeningen zoals step ups en crosstrainers tot aan kracht oefeningen zoals squats en curls.  Je sluit de les af met een verrassend buikspier gedeelte. De korte recovery zorgt voor herstel en een mooie afsluiting van de les. Na de les ben je energiek en kun je de dag goed beginnen! VOORDELEN CIRCUIT TRAINING 55+

  • Een verrassende workout dankzij variatie in oefeningen.
  • Je bepaalt je eigen niveau.
  • Je leert op een ongedwongen manier verschillende oefeningen.
  • Verbetering van je conditie, coördinatie, kracht en mobiliteit.
Ik voel dat ik steeds vaker bezig ben met het hier en nu, dat ik steeds meer van de kleine dingen geniet. Het genieten was een beetje verdwenen uit mijn leven en alles ging op de automatische piloot.
Kirsten van Leeuwen

Zonder de hulp van Mirjam met deze cursus was het me niet gelukt om yoga te integreren in mijn dagelijkse routine. Ik weet dat ik een groot deel zelf heb gedaan maar ik kon het niet alleen.

Sander de Raadt
Ik ben begonnen met de oefeningen en ik kan sinds jaren weer slapen. Het is alsof er een wonder is gebeurd. Bedankt voor het zetje in de goede richting! Hier help je ontzettend veel mensen mee!
Leontien Bosman

Maak vandaag jouw eerste move!

Klik hieronder om het uit te proberen.