Summer motivation! 2022

Summer motivation 2022 

Het zomerweer is definitief doorgebroken en de zomervakantie staat weer voor de deur: iedereen gaat lekker de deur uit, drinkt een extra wijntje. Daar kan een bezoek naar de sportschool bij inschieten. 

Ook tijdens de zomermaanden willen we je graag gemotiveerd houden om te blijven sporten! Want sporten is gezond. Wij hebben 3 acties voor jou, om je motivatie hoog te houden tijdens de zomer! 

1) Metingen
Meten is weten! Met een lichaamsanalyse zie je waar je staat en kun je gerichter bepalen waar je naar toe wilt. Graag nodigen wij je uit voor een meting. Wij plannen drie metingen in, een begin-, tussen- en een eindmeting. Verdeeld over vijf weken.

Wil jij meer info over de metingen en/of een afspraak inplannen? Kom dan langs bij de balie.

2) Onbeperkt groepslessen 
Vanaf 4 juli starten we met de nieuwe releases van onze groepslessen. Leuke muziek en nieuwe bewegingen. Alle leden van Astrid's mogen in de maanden juli en augustus onbeperkt meedoen met de verschillende groepslessen. Wij hopen je te zien bij één van onze groepslessen!

Wil jij gebruik maken van deze actie? Geef het door aan de balie.
Aanmelden voor een groepsles doe je makkelijk en snel via Eversports. 

Let op vanaf 25 juli t/m 4 september is er een zomerrooster!


3) Bring a Friend!
Samen sporten motiveert! Neem een vriend of vriendin mee en kom samen sporten. Schrijft hij of zij zich in dan ontvang jij één maand gratis!

Actie start vanaf 1 juli t/m 31 juli, alleen geldig bij afsluiting van een jaar abonnement.