Summer Body Challenge 2023

Ben jij klaar om stappen te maken voor de zomervakantie? Wij zijn op zoek naar 20 deelnemers die voor de zomer een lichaamstransformatie willen ondergaan met onze Summer Body Challenge.
 
 • Vetpercentage verlagen
 • Spierkracht laten toenemen
 • Gedefinieerde spieren
Ik ben Leslie Coenraadts. Mijn team en ik hebben als doel  jouw in je beste shape te krijgen met een programma wat leuk en vol te houden is

Je volgt een gestructureerd programma van 10 weken om een Summer Body te creëren

Wat ga je ondervinden tijdens de Summer Body Challenge:
 • Je gaat 5-10 % vetmassa verliezen
 • Je gaat meer spierdefinities zien
 • Lekker eten terwijl je droger wordt
 • Betere hormoonhuishouding
 • Betere metabolisme
 • Meer gewicht (5-10kg+) kunnen tillen met oefeningen in de sportschool
 • In je beste shape komen voor de zomerDit zit er in het 10 weken Summer Body Challenge:
- Virtuagym PRO: Trainingsschema op je telefoon waar je je training bijhoudt
- Food app: Om je voeding bij te houden en je calorieën te tellen
- Excel tracker: Om je lichaamswaardes bij te houden voor feedback
- E-BOOK: Hoe bouw je spiermassa op
- E-BOOK: Receptenboek
- Video’s: Hulp video’s van ons YouTube kanaal
- Feedback van coach: Je krijgt feedback op maat van je coach om jouw traject te optimaliseren
- Community: Besloten groep in Virtuagym waar je vragen kunt stellen, verhalen kunt delen of met elkaar kunt sparren en elkaar kunt supporten
- Blog: Aanvullende informatie om jouw doel te halen
- Onbeperkt sporten: Je kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten bij Astrid’s Sport & Health-studio (fitness & groepslessen)
 

Doel:
In 10 weken tijd een lichaamstransformatie naar een Summer Body. We gaan werken aan je lichaam om zoveel mogelijk vetmassa te verliezen en om zoveel mogelijk spiermassa te behouden. Dit gaan we doen met krachttraining, voeding, slaap en stressmanagement.
 

Start 5 juni 2023    --------------------------->     finish 6 augustus 2023
 

De Summer Body Challenge is niet zomaar een challenge. Tijdens de challenge leer je hoe je een Summer Body kan behalen, hoe je die behoudt en jezelf steeds weer kunt verbeteren met de kennis die je opdoet.

Het voedingsplan? Hoe ziet dat eruit
Je voeding is één van de belangrijkste factoren om succesvol af te vallen. Wij gaan opzoek naar goede balans waardoor je vetmassa zal verdwijnen.
 
In de eerste fase gaan we kijken welk aantal calorieën je nodig hebt om af te vallen. Je krijgt verschillende voorbeelden hoe je voedingsschema eruit ziet en je krijgt een receptenboek waar je inspiratie uit kunt halen voor heerlijk maar vooral ook functioneel eten.
 
In de tweede fase gaan we je voeding optimaliseren. Je zult misschien merken dat je nog steeds een honger gevoel hebt. Dit komt door de ‘drop days’ van je voeding. Dit gaan we verhelpen met een zogenoemde ‘energy days’. Het belangrijkste is dat het plan vol te houden is en jij je energieker gaat voelen. Zo kun jij het maximale geven.
 
De eerste fase vergt wat extra discipline en energie en zal ook zwaar zijn. Je kunt altijd je vragen en/of je problemen aan mij stellen en ik zal je hiermee helpen.Je training en wat ga je doen?
Tijdens de challenge is het belangrijk minimaal 3x per week krachttraining te doen. Je krijgt van ons een trainingsschema in de app. Dit is tevens je logboek. Je houdt bij hoeveel kg gewicht je hebt getild en hoe vaak dit hebt gedaan.
 
Je denkt vast ‘met cardio ga je toch veel meer vet verbranden?’. Het antwoord is simpelweg nee. Cardio ondersteund de verbranding van calorieën maar zal voornamelijk je long/hart functie verbeteren. Je gaat daarom geen lange cardio sessies doen. Cardio zal in je schema verweven worden maar is niet leidend voor deze challenge.  
 
In je trainingen daag je je spieren uit. We willen namelijk dat lichaam je spiermassa behoudt en ontwikkeld terwijl je vet gaat verbranden.
 
Feedback formulier en coaching
Meten is weten! Tijdens de challenge ga je bewuster worden van de werking van jouw lichaam. Dit ga je doen door tijd te investeren in je lichaam en mindset. Je registreert elke dag je voeding, lichaamsgewicht, slaap, energie- en krachtniveau op het feedbackformulier.
Om jouw doel te behalen heb je een plan nodig wat regelmatig wordt geëvalueerd en waar nodig bijgesteld, zodat jouw traject op maat is. Dit feedback formulier geeft je inzicht in de progressie die jij boekt.

 Ga de challenge aan en pak deze kans om het beste uit jezelf te halen voor de komende 10 weken.
 

                       YOU CAN DO THIS!


Ben jij klaar om deze challenge aan te gaan en wil jij
 • Vetmassa verliezen voor de zomer
 • Sterker en in top shape zijn
 • Meer spierdefinities zien in de spiegel

Dan bied ik je nu de kans aan om met de speciale zomer korting mee te doen aan de Summer Body Challenge voor
 

€ 249,95    

ipv € 449,95
 
Heb jij al een sportabonnement bij
Astrid’s Sport & Health-studio?
 
Dan krijg jij € 75,- korting
en betaal je slechts
 

€ 174,95


Wil jij meer informatie en meedoen? Vul dan onderstaand formulier in!
Let er is maar plek voor 20 deelnemers

Ik wil meer informatie over de Summer Body Challenge 2023