Rooster

Club Cycle

  • vrijdag
  • 09:15 - 10:00
  • Zaal 2
  • Instructeur: Astrid's Team
Club Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan de conditie. Het is een van de meest populaire programma's. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Club Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling. 

De les zit boordevol energieke, afwisselde muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen voor iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.