Fitness-Vitaal

Fitness-Vitaal
Fitness-Vitaal is een zeer toegankelijke training waarbij houding, lichaamsbewustzijn voorop staan. In een serie fysieke oefeningen, werk je aan je lichaamshouding, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Fitness-Vitaal is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Het is de ideale les als je aan je kracht en uithouding wilt werken.

Hoe is een Fitness-Vitaal les opgebouwd?
Tijdens de workout werk je eerst 15 minuten aan je conditie op een van de cardio apparaten. Dit is onder andere je warming up. Na het cardio gedeelte ga je aan de slag met een barbell, gewichten en een step. Met deze materialen trainen we het hele lichaam. Je bent bezig met verschillende trainingsvariaties (op tijd, gecombineerde oefeningen) maar je werkt op je eigen tempo. We sluiten de les altijd af met buikspieren en een cool-down.

Is een Fitness-Vitaal les iets voor mij?
Fitness-Vitaal is uitermate geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een goede lichaamshouding, kracht en uithoudingsvermogen. Deze laagdrempelige vorm van bewegen heeft opties voor alle niveaus en is bovendien perfect om de buik, billen en benen te shapen. Fitness-Vitaal is geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, ongeacht het fitheidsniveau.