Club-Dance

Wat is Club-Party
Club-Party is een groepstraining waarbij het partygevoel voorop staat. Al dansend verbrand je calorieën en werk je aan een fitter lichaam. Je leert verschillende moves en combinaties die eenvoudig worden opgebouwd. Zo voelt iedereen zich binnen de kortste keren een ster op de dansvloer. Tijdens de les dans je op jouw eigen niveau van de ene dansstijl naar de andere. Stoere hiphop moves, snelle house danspassen, of rock ’n roll showelementen, je komt het allemaal tegen tijdens een ClubJoy  Party work-out. Kortom: een zeer gevarieerde, dynamische les vol toffe moves,  waarbij je uitgedaagd wordt en jezelf heerlijk in het zweet danst.
 
IS CLUB-PARTY IETS VOOR MIJ?
ClubJoy  Party is geschikt voor iedereen die het liefst dansend door het leven gaat en wil werken aan een goede conditie. Natuurlijk word je uitgedaagd, maar je bepaalt zelf tot welk niveau je gaat. De coach blijft je motiveren om er iedere week weer tegenaan te gaan en het beste uit jezelf te halen. ClubJoy  Party is geschikt voor iedereen, ongeacht het fitheidsniveau. In deze dans work-out maak je samen de dansvloer onveilig, heb je plezier en werk je ongemerkt aan een sterker en fitter lichaam.
 
HOE ZIET EEN CLUB-PARTY LES ERUIT?
Zodra je muziek hoort, gaan jouw voeten van de vloer en de handen in de lucht. Je start met een feel good warming-up en danst vervolgens van de ene dansstijl naar de andere. Stoere urban moves en intensieve house bewegingen worden opgevolgd door een uitdagende show en snelle drum’-n-bass passen. Je sluit de les af met een verrassende dansstijl, met ieder kwartaal een ander thema. De korte recovery zorgt voor herstel en een mooie afsluiting van de les, voordat je de dansvloer verlaat. Je danst de sterren van de hemel en voordat je het weet, is de les alweer voorbij.