Body-Forming

Body-Forming
Body-Combi is een zeer toegankelijke training waarbij conditie kracht en stabiliteit gecombineerd worden. In een serie fysieke oefeningen, werk je aan je uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Body-Forming is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Het is de ideale les als je aan je kracht en uithouding wilt werken.
 
Hoe is een Body-Forming les opgebouwd?
De les is opgebouwd met conditie training, kracht oefeningen voor buik, billen en benen en core stability oefeningen. Na het cardio gedeelte ga je aan de slag met gewichten en een step om kracht oefeningen mee te doen. We sluiten de les altijd af met stabiliteitsoefingen (buik & rug) en een cool-down.
 
Is een Body-Forming les iets voor mij?
Body-Forming is uitermate geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een goede lichaamshouding, kracht en uithoudingsvermogen. Deze laagdrempelige vorm van bewegen heeft opties voor alle niveaus en is bovendien perfect om de buik, billen en benen te shapen. Body-Forming is geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, ongeacht het fitheidsniveau