Body-Combi

Body-Combi
Body-Combi is een zeer toegankelijke training waarbij conditie kracht en stabiliteit gecombineerd worden. In een serie fysieke oefeningen, werk je aan je uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht, stabiliteit en flexibiliteit. Body-Combi is laagdrempelig en legt veel nadruk op het effectief en veilig uitvoeren van de oefeningen. Het is de ideale les als je aan je kracht en uithouding wilt werken.
 
Hoe is een Body-Combi les opgebouwd?
De workout wordt opgebouwd met conditie training, kracht oefeningen en core stability oefeningen. Na het cardio gedeelte ga je aan de slag met een barbell, gewichten en een step om kracht oefeningen. We sluiten de les altijd af met stabiliteitsoefingen (buik & rug) en een cool-down.
 
Is een Body-Combi les iets voor mij?
Body-Combi is uitermate geschikt voor iedereen die op een bewuste manier wil werken aan een goede lichaamshouding, kracht en uithoudingsvermogen. Deze laagdrempelige vorm van bewegen heeft opties voor alle niveaus en is bovendien perfect om de buik, billen en benen te shapen. Body-Combi is geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, ongeacht het fitheidsniveau