Train met een app en bereik je doel

Train met een app en bereik je doel!

Een fitness- en voedingsapp zijn apps met het onderwerp fitness en voeding. De apps ondersteunen je en geven je inzicht in wat je moet doen en hoe je dit moet doen. Trainen met een fitness app helpt je dus om je doelen te bereiken. Je kunt je trainingen bekijken, je progressie volgen en het motiveert je om door te gaan! Daarnaast kun je zijn de contactlijnen met je Personal Trainer kort.
 
Een fitness app moet jou dus helpen om je doelen te behalen door toegevoegde waarde te bieden. Met een fitness app heb je dus altijd een 'digitale trainer' in je broekzak. Iemand die je helpt, coacht en motiveert. En dat is dus wat wij willen bereiken met de Astrid's app van Virtuagym. Dan is het natuurlijk ook nog mooi meegenomen als het een gratis fitness app is.
 
Wij vinden dat een fitness app altijd aan 3 verschillende dingen moet voldoen:

1) Gezond eten en voeding
Een goede fitness app moet jou helpen met gezond eten. Naast sporten is gezond eten namelijk een belangrijke onderdeel bij het hebben van een optimale gezondheid en behalen van de beste resultaten. Daarom kan een voedings  functie niet ontbreken in een fitness app.
 
2) Fitness schema’s en trainingsschema’s
Wat er ook niet mag ontbreken in een goede fitness app zijn trainschema’s of een functie waarmee je je eigen trainschema’s kunt maken. Een goede fitness app moet ervoor zorgen dat jouw training duidelijk en beter wordt zodat jij meer trainingsresultaat haalt.
 
3) Begeleiding en motivatie naar je doel
Begeleiding en motivatie heb je nodig om je doel te halen. Fitness is een brede sport waar ook nog veel onduidelijkheid over bestaat. De app zal je motiveren en begeleiden naar je doel. Daarom moet een app jou de juiste richting insturen. En met een 'digitale trainer' in je broekzak heb je altijd iemand die je zal helpen.  
 
Naar onze mening zijn dit de belangrijkste dingen waaraan een fitness app moet voldoen. Wat kan je allemaal met een fitness app?
We hebben nu uitgelegd wat een fitness app is en welke functies ze moeten hebben. Maar wat kan je dan allemaal met een fitness app? Dat verschilt dus per app. Of het een gratis fitness app is of een betaalde fitness app. Mogelijkheden zijn eindeloos. Door de technologie van nu zijn fitness apps de toekomst van fitness en een gezonde levensstijl! Hieronder volgen wat voorbeelden van de functies van de Astrid's App van Virtuagym.
 
Fitness oefeningen functie
Het draait natuurlijk om fitness of groepslessen als je gaat sporten bij Astrid's. De app helpt je dus met het bereiken van je doelen. Want je wilt natuurlijk resultaten halen. De app helpt je daarbij. Je kunt trainingsschema's zelf maken, opzoeken in de app zelf of één van onze trainers kan een schema voor je maken. De de trainingen te voltooien track je je progressie en weet jij voor de volgende keer wat jij moet doen. Er is een database met meer dan 1000 oefeningen. Een functie waarmee je inspiratie kunt opdoen, hoe handig is dat? De oefeningen hebben een filmpje. Voor als je niet weet hoe de oefening werkt. Zo kun je makkelijk en snel leren hoe je een oefening moet uitvoeren. 
Doe jij aan groepslessen? Je gebruikt dan het rooster om jezelf makkelijk in te boeken voor een les. Jouw progressie wordt ook hierbij getrackt zodat jij ziet wat je allemaal hebt getraind en hoeveel caloriën jij hebt verbrandt. 
 
Voedings App 
Voeding en sport gaan hand in hand. Met de Food app krijg jij inzicht in je doel en hoe je die moet halen. Jij kunt zelf je voedingsdagboek bijhouden. Doe je dit consitent dan zul je merken dat jij steeds handiger wordt en slimmer wordt met voeding. Eén van onze trainers kunnen je daarbij helpen als je er echt nog moeite mee hebt door middel van een voedingsschema'. 
 

 

Gratis proefweek